CoachAssist appCoachAssist is de slimme assistent voor iedere jeugdtrainer. Met deze app maak je trainingsprogramma’s in een handomdraai. Dat gaat snel, gemakkelijk en het trainingsprogramma is automatisch geschikt voor het team dat je gaat trainen.


Voorzetten op maat


CoachAssist biedt verschillende mogelijkheden om een trainingsprogramma te selecteren. Als trainer kun je kiezen uit een overzicht met oefeningen en zelf een programma samenstellen of het programma gebruiken dat de club voorstelt. Iedere oefening heeft een duidelijke beschrijving van het doel en de uitvoering.

Daarnaast helpen afbeeldingen en video’s om de oefening nog betere te kunnen begrijpen. Hierdoor ga je altijd goed voorbereid aan de slag.

In CoachAssist kun je zelf de oefeningen kiezen of het programma van de club/mede-trainer gebruiken.

In CoachAssist kun je zelf de oefeningen kiezen of het programma van de club/mede-trainer gebruiken.


Begrijpelijke voetbaltaal


CoachAssist ‘spreekt’ voetbaltaal die voor iedere trainer begrijpelijk is. De app houdt namelijk rekening met het trainersniveau op basis van een individueel coachprofiel.

Een trainer geeft zelf aan waar zij/hij goed in is bij het geven van trainingen. Op die manier sluit CoachAssist aan bij de behoefte van iedere jeugdtrainer. Van beginnende tot gevorderde jeugdtrainer.


Interesse in CoachAssist?


Deze verenigingen nemen met jeugdteams deel aan de besloten gebruikersfase van CoachAssist. Wil je dat jouw vereniging ook kan profiteren van het gemak van CoachAssist?

Neem contact met ons op via het formulier op de Contact pagina.