Voetbalcafé 14 december: de onmisbare veertiende man


Op maandagavond 14 december 2015 organiseert theGreatMatch.com de eerste editie van het voetbalcafé De 14e Man. Het thema van deze avond is “De onmisbare veertiende man”. De veertiende man is de verzamelnaam voor alle technische hulpmiddelen die clubs, coaches en spelers in kunnen zetten om betere prestaties te behalen en meer voetbalplezier te beleven.

Deze avond wordt geleid door Hans van Breukelen en is speciaal bedoeld voor bestuurders, het technisch kader en trainers van voetbalclubs.

Guido Budziak (initiafiefnemer van theGreatMatch.com): “In onze online wereld is alles meetbaar en te delen via het internet. Het voetbal is bij uitstek een sport die kan profiteren van deze ontwikkelingen. De veertiende man is onlosmakelijk verbonden met dit tijdperk waarin we met nieuwe toepassingen de voetbalsport een impuls kunnen geven. De veertiende man is een game changer in het voetbal en speelt een centrale rol in Connected Football, de toekomst van het voetbal. Connected Football betekent dat de beleving en praktische leer van het voetbal deelbaar worden gemaakt via online toepassingen en social media. Connected Football doorbreekt hiermee de traditionele grenzen “prof-amateur” en “prestatief-recreatief”. Wat dat betekent en welke mogelijkheden dit biedt zal ik uitleggen.”


Programma (14 december, Business Club stadion De Braak, Helmond)

19.30u: Inloop en ontvangst met koffie en thee

20.00u: Opening en presentatie “De veertiende man is een game changer” door Guido Budziak

20.45u: Aansluitende discussie en vragen

21.00u: Pauze

21:15u: Panel discussie “De veertiende man in actie” onder leiding van Hans van Breukelen

  • Nederland opleidingsland met het verkeerde vakkenpakket
  • De coach heeft altijd gelijk
  • De smartphone-generatie is onbereikbaar
  • Kunstgras: van de regen in de drup

Panelleden


[wonderplugin_carousel id=”2″]


22.00u: Alle ballen verzamelen!

22.15u: Borrel

23.00u: Einde


 

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door:

GuidOnline
De Pandoer