Meer voetbalplezier voor de hele club


Praktische hulp voor voetbalzaken

TheGreatMatch.com wil van elk voetbalmoment een geweldige ervaring maken. Voetbal is de leukste sport, maar het regelen van alle activiteiten op de club zoals wedstrijden en trainingen vraagt om veel overleg. E-mailen, bellen, appen, het lukt nu ook allemaal wel, maar het gaat met veel kunst en vliegwerk gepaard. Het kan gelukkig zoveel eenvoudiger. De apps van het Connected.Football platform maken het voor iedere vereniging makkelijk om trainers, leden en ouders zaken te laten regelen. Amateurverenigingen kunnen nu optimaal profiteren van onze apps CoachAssist en ClubNet.

De CoachAssist app

Coachassist is de app die van elke jeugdtrainer een professional maakt. Coachassist biedt oefenstof en kant en klare trainingsprogramma’s, afgestemd op de wensen van de trainer. Deze kan bijvoorbeeld invullen hoeveel spelertjes hij tot zijn beschikking heeft en welke vaardigheden hij wil trainen. CoachAssist maakt vervolgens een training helemaal op maat. Daarnaast maakt coachassist kennis en technologie van het profvoetbal beschikbaar voor het amateurvoetbal. Door het gebruikersgemak van CoachAssist wordt elke training een succes.

Klik hier voor informatie over CoachAssist of neem contact met ons op.

De ClubNet app

ClubNet is het sociale netwerk van de voetbalvereniging. Nu gaat veel communicatie over verschillende kanalen, zoals e-mail, Whatsapp en telefoon. Hierdoor gaan zaken soms mis en ontstaat er irritatie. Via ClubNet kunnen trainers, spelers, ouders en andere mensen binnen de club snel nieuws en informatie delen. De club kan bijvoorbeeld ouders meteen op de hoogte stellen van een afgelaste wedstrijd. Ook kunnen ouders met clubnet onderling gemakkelijk het vervoer naar een wedstrijd regelen. Verder kan de club via onze app onder meer de laatste nieuwtjes verspreiden. Ook bij ClubNet staat gebruikersgemak voorop, zodat iedereen volop kan genieten van waar het om draait: voetbal.

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.